Patijn- Estamos sempre lá para você!

Ma-Vrij 09u- 17u

Nossos cuidadores

Onze persoonlijke zorgverleners

Al onze zorgverleners hebben een ruime ervaring en dragen veiligheid, zorg en toewijding hoog in het vaandel.
Temos duas fórmulas para internação:

Tipo Individual:

- um provedor de cuidados 100% para você
- Provedor de saúde da Europa Oriental, fala inglês, alemão ou francês
- Educação: certificado como trabalhador de cuidados a idosos ou enfermeira
- Viva com você 24/24 6/7 ou 7/7

Tipo Equipe:

- Uma equipe de profissionais de saúde
- Prestadores de serviços de saúde que falam holandês da Holanda
- Educação: MBO mínimo nível 3 ou enfermeira
- Vive com você 24 horas por dia, 7 dias por semana, 7 dias por semana, com plantões de 3 dias, a cada três dias há outro membro da equipe, a equipe é composta por 6 a 8 assistentes.

150 Iemand die 24u op 24u bij u inwoont dient vooreerst inzake persoonlijkheid bij u te passen, daarom zoeken wij bij Patijn dan ook naar een goede match tussen u als zorgvrager en de zorgverlener. Op basis van onze bezoeken en het zorgdossier stellen wij verschillende kandidates aan u voor, tot wij de geschikte match gevonden hebben.

Al onze inwonende assistentes van het type individueel komen uit Oost Europa en blijven voor minimum drie maanden bij u inwonen. Onze assistentes vinden het leuk om gedurende een periode in hun leven in het buitenland te werken en ervaring op te doen.

Bij de selectie van het ervaringsniveau van onze inwonende assistentes nemen we het zorgdossier als basis richtlijn. Hierbij houden we rekening met de wensen inzake zorg en het eventueel ziektebeeld van de zorgvrager.

Bij de optie individueel spreken de zorgverleners één of meerdere van de volgende talen: Engels, Frans, of Duits. Dit is een basis taalniveau, voldoende om een normale conversatie te houden.

De assistente volgt hierbij nauwgezet het opgestelde zorgdossier en houdt hiervan ook een dagrapport bij. Wij evalueren de assistente op regelmatige tijdstippen, hierbij kijken we naar de dag rapportering en het naleven van het opgestelde zorgdossier.

De zorgmanager is uw directe aanspreekpunt, deze houdt tevens de vinger aan de pols bij de assistente. De zorgmanager is betrokken, maar houdt toch nog voldoende afstand om de discretie te bewaren. Samen met de zorgmanager evalueren wij de assistente regelmatig, dit om te zien of we iets moeten wijzigen aan het zorgplan of aan de houding van de assistente.

Opleiding:

De meeste inwonende zorgverleners van de “formule individueel” hebben een basis opleiding als bejaardenverzorgster.

Op basis van de pathologie van de zorgvrager zoeken wij ook zorgmedewerkers met een gespecialiseerde opleiding, zoals voor zorgvragers met Dementie, MS, Parkinson, Alzheimer etc.

Verlofregeling:
De inwonende zorgverlener werkt 6 op 7 dagen, en heeft dus één dag verlof in de week. Deze dag wordt in samenspraak vastgelegd en is van 9 u s’ morgens tot 21 u s’ avonds. Gedurende deze dag is de zorgverlener vrij. Op deze verlofdag kan u ofwel zelf instaan voor de zorg, of een familielid, of kunnen wij vervanging voorzien dmv één van onze flex zorgmedewerksters.
Onze zorgmedewerkers nemen verlof na 3, 4, 5 of 6 maanden, dit is afhankelijk van medewerker tot medewerker en van dossier tot dossier. Wij zorgen gedurende deze verlofperiode voor vervanging. Na het verlof komt uw zorgmedewerkster terug tot aan de volgende vakantie periode.

Op basis van onze bezoeken en het zorgdossier zoeken wij samen met u naar uw wensen en noden en op basis hiervan beginnen wij met de samenstelling van uw Nederlandstalig zorgteam.

Samen met onze partner selecteren wij kleine teams van 6 tot 8 zorgverleners. Elk zorggever zal dan op zijn beurt 3 tot 4 achtereenvolgende dagen zorg aan u verlenen. Op deze manier waarborgen we de rust en continuïteit die onze aanpak kenmerkt.
Deze zorgverleners voor “werkwijze team” komen uitsluitend uit Nederland. Onze groep van inwonende zorgverleners bestaat uit verschillende individuen, elk met hun eigen kwaliteiten, kennis en zorgvoorkeur. Onze ervaring zorgt voor een grote verscheidenheid en veelzijdigheid van onze teams en dit resulteert in een zeer hoogwaardige inwonende zorg.

Onze persoonsgerichte 24-uurs zorg met Nederlandstalige gediplomeerde verzorgsters is de beste service die wij te bieden hebben. Wanneer u kiest voor deze 24-uurs zorg van Patijn, dan is er gedurende de gehele dag en nacht een professionele Nederlandstalige zorgverlener bij u thuis aanwezig die u verzorgt, ondersteunt en begeleidt.

Het bieden van zorg, begeleiding en ondersteuning gaat niet alleen om professionele handelingen en voorzieningen, minstens zo belangrijk vinden wij dat de inwonende zorgverlener past bij u als persoon. Dit is het voordeel van het werken met teams, een zorgverlener waar geen match mee is, kan makkelijke vervangen worden omdat er voldoende back-up is. Deze werkwijze bevordert het creëren van vertrouwde relaties, veiligheid en zekerheid. Het werken met op maat geselecteerde teams, resulteert in kwalitatief zeer hoogwaardige en persoonsgerichte inwonende thuiszorg.

Onze inwonende zorgverleners uit Nederland zijn allemaal minimaal 50 jaar, en genieten dus al van een zekere levenservaring. Uit ervaring weten we dat zorgverleners met de nodige maturiteit en ervaring de beste en meest persoonlijke zorg bieden.

Opleiding :
Alle zorgverleners van de “formule team” zijn minimaal in het bezit van een mbo niveau 3 diploma (Middelbaar Beroepsonderwijs Verzorgende). Onze geschoolde inwonende zorgverleners blijven ook op de hoogte van de laatste ontwikkelingen inzake verpleegtechnieken en vaardigheden. Dit wordt gewaarborgd door een minimale jaarlijkse bijscholing en/of cursus naar keuze.

Verlofregeling:
Onze zorgmedewerkers van het type team volgen de verlofregeling volgends de Nederlandse wetgeving. Omdat wij bij deze formule met teams werken garanderen wij een 7 op 7 continue service. Hierdoor kunnen we dus elke dag, zonder onderbreking, onze service aanbieden.